Mit gondoltok Debrecenről (mint magáról a városról)?
Nem nagyon tudtam eldönteni, hogy melyik kategóriába írjam ki a kérdést, de talán ez lesz a legjobb.
Jelenleg az SZTE-re járok, de most februárban beadtam a jelentkezésemet másik szakra, amit több városban bejelöltem. A sorrendet még nem döntöttem el és persze az egyetem mellett nekem fontos lenne a döntésben maga a város is ahol (minimum) a következő pár évemet leélem.
Szóval szerintetek milyen a város? Bő válaszokat légyszíves, jöhet minden, amit gondoltok :)
(esetleg 1-2 támpont annak, aki segítene, de nem jut eszébe semmi: közlekedés, szórakozás, közbiztonság, emberek, diákmunkák, látványosságok, kollégiumok, egyetem, szabadidő programok, stb)
Ha jól körül nézel, akkor a kérdéseden kívül találsz legalább 20-at erről a témáról!
Mindenki a saját benyomásai alapján kell hogy döntsön.
Én szeretek Debrecenben lenni, mert itt minden van, ami - esetleg - a többi magyar "nagyvárosban" nincs. De ez csak az én véleményem, egy szegedi diák meg azt fogja isteníteni...:) Itt egy link, de van ilyen (aktuális is) rengeteg!
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__lakohely-szomszedok__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!