Orvosira készülők! Aggódom hogy elég lesz-e az idő a felkészülésre, mit gondoltok?
Ti mennyire érzitek felkészültnek magatokat? Én tavaly júniusban kezdtem el a felkészülést, magántanárral. Kémiából és biológiából emeltezem. Kémiából a teljes elméletet végigvettük, átrágtuk, tudom is részletesen, biztosan. Számolásokból minden típust gyakoroltunk eddig, a hátralevő időben is ezzel foglalkozunk majd, de én úgy érzem elég sokat kell még gyakorolni, sajnos az összetettebb példákat nehezen sajátítottam/sajátítom el. Mit javasoltok, hogyan gyakoroljam hogy jobban menjen? A kísérletek miatt aggódtam még, de jelentkeztem egy tanfolyamra, ahol elvileg felkészítenek majd (elméletben tudom őket, gyakorlatban sosem csináltam még), nem tudom, elég lesz-e ha egyszer végzem el laborban a szóbeli kísérleteket (ennyire van lehetőségem)?
Ami viszont komoly aggodalom, az a biológia. Embertant, biokémiát végigvettük, nagy részletességgel, érettségi példákat is végig megoldottunk. Viszont a növény és állattanból jóformán semmit nem vettünk még eddig (8-9.-ben igen, de nem hiszem hogy ez elég az emelt szintű érettségire)! Sem pedig genetikát. Szerintetek elég ez a maradék 3 hónap ezekre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!