Miből érettségizzek?
Figyelt kérdés
Most vagyok 10.-es és lassan el kéne döntenem, hogy miből kéne érettségiznem.. Kizárásos alapon marad nálam a fizika és informatika.. A fizikát nem igazán kedvelem, de szerintem menne.. Az infót valamilyen szinten szeretem, csak nem tudom, hogy sikerülne vagy hogy megérné-e infóból érettségiznem.. Melyik a könnyebb? Illetve melyikből lenne érdemesebb? Gondolkoztam azon is hogy infó szakra mennék tovább, de nem tudom hogy elég jó vagyok -e :(2015. márc. 1. 15:57
1/2 anonim válasza:
Annak a kérdésnek, hogy melyikből érdemesebb, semmi értelme. Mindkettő pont annyi pontot ér, amennyi pontra teljesíted. Nem kell még eldöntened, miből érettségizz, legfeljebb azt, de az is ráér tanév végéig, hogy miből menj faktra. És mivel két tárgyból is mehetsz, nincs probléma.
2/2 anonim válasza:
Ha középszintről beszélünk akkor az informatikának az értelme gyakorlatilag nulla, viszont az egyik legkönnyebb érettségi tárgy.
Ha informatikus akarsz lenni, akkor ahhoz nem az informatika tantárgy a fontos, hanem a matematika, minél magasabb szinten. Van egy olyan szak is egyetemen, hogy mérnökinformatika, ahhoz fizika is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!