Miből kell emelten érettségizzek hogy bekerüljek az SZTE-TTIK biológia szakjára?
Figyelt kérdés
Mindenhol kerestem de sehol nem találtam. Vagy nem kell mondjuk emelt biológia érettségi?2014. okt. 31. 10:24
1/3 anonim válasza:
Dehogynem. Tippre emelt biológia érettségi kell hozzá, nyilván azért biológia szak. Emeltet meg mindenhol kérnek. Nem találtál semmit? Indítanak egyáltalán? Ha utóbbi biztos, akkor írj nekik egy levelet, amiben nagyon kedvesen a felvételi feltételekről érdeklődsz. A Felvin most én se találom a követelményeket. :/
2/3 A kérdező kommentje:
Én sem találom sehol de megfogadom a tanácsot és írok nekik egy levelet. Köszönöm a választ! :)
2014. okt. 31. 16:18
3/3 anonim válasza:
Nem biztos, hogy kérnek. 1-2 éve a minimumon van a természettudományos szakokra a ponthatár, főleg a bölcsészre kell, illetve 1-2 mérnökire és jogra emelt, meg persze orvos és gyógyszerész.
De tanácsos letenni, nem árt jó alapokkal menni oda. Az elején szeretnek a biosz szakokon a kémiával szívatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!