Ez az üzenet azt jelenti, hogy elfogadták a felvételimet? (lent a többi)
23-a helyett 24-én reggel adtam fel a egyetemi jelentkezés hitelesítő adatlapját, és 27-én kaptam egy ilyen üzenetet felvin:
Tisztelt ....! Tájékoztatjuk, hogy ..... felvételi azonosító számon nyilvántartott, a 2015. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás keretében benyújtott elektronikus felsőoktatási jelentkezéséhez (e-felvételi) tartozó hitelesítő adatlapja megérkezett, annak feldolgozása megtörtént. A feldolgozás eredményét alább olvashatja: A 2015. szeptemberben induló képzésekre vonatkozó 2015. évi általános felsőoktatási felvételi eljárásban az e-felvételi keretében benyújtott jelentkezése hitelesítésre került, a hitelesítéssel kapcsolatban tehát további teendője nincs. A jelentkezési adatai a hitelesített állapotnak megfelelően betöltésre kerülnek a központi felvételi nyilvántartásba. Tisztelettel: az Oktatási Hivatal megbízásából és nevében eljáró Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.
"...a 2015. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás keretében benyújtott elektronikus felsőoktatási jelentkezéséhez (e-felvételi) tartozó hitelesítő adatlapja megérkezett, annak feldolgozása megtörtént. [...] A 2015. szeptemberben induló képzésekre vonatkozó 2015. évi általános felsőoktatási felvételi eljárásban az e-felvételi keretében benyújtott jelentkezése hitelesítésre került, a hitelesítéssel kapcsolatban tehát további teendője nincs."
Ez alapján a jelentkezésed érvényes, az adataidat feldolgozták, hitelesítés rendben megtörtént.
Sok sikert a továbbiakhoz is!
nem, nem érvényes. Ez az üzenet kizárólag azt jelenti, hogy megérkezett az adatlapod.
A hitelesített nem jelent automatikus érvényességet. Majd ha az adataidat is átnézik, feldolgozzák, határidőn túli hitelesítés miatt érvénytelenítik.
Tavaly két diákunk kapta meg ezt az üzenetet.
Majd júliusban az sms-t, hogy érvényes jelentkezés hiányában nem nyert felvételt...
Az educatio nem vizsgálja az adatokat, csak feltöltik, és majd a kp felvételi rendszer szűri ki az érvényteleneket (feltételek hiánya, határidő be nem tartása, elmulasztott alkalmasági, stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!