0 tudással sikerülhet a matek érettségim?
25%-tól már, de az is könnyű.
A függvénytáblát nézd át, meg azért csinálj meg pár előző évekbeli érettségit, de a kettes szintet tényleg nem nehéz elérni.
Nem azt mondom, hogy ne tanulj semmit mert úgy is átmész, de tényleg nagyon könnyű a 25% elérése. Válassz ki random egy korábbi érettségit és mostani tudással + függvénytábla használatával old meg, szerintem már most meg lesz a 25%.
Sok feladathoz/feladatrészhez csak józan paraszti ész kell, persze vannak összetettebbek is amihez kell tudás.
Szóval ne aggódjál meg számolgassál, hogy mennyi kell a szóbelihez, mert sikerülni fog, csak tényleg csinálj meg a korábbiakból amennyit tudsz, azt akkor még a 3-as is benne van a pakliban.
én eü szakközépbe jártam, 95-ben végeztem. Nekünk matek helyett fizika kellett az érettségin. Mindig utáltam is, annyit tudtam, ami a fizikához kellett.
Most érettségizik a lányom, és megírtam egy feladatsort. 88% lett...
innentől senki ne féljen. Jó, kell hozzá fgvtáblázat meg egy adag józan ész.
én levelezőn érettségiztem, matekhoz nem nyúltam, mert volt más, amiből emelteztem, nem maradt időm. majdnem négyest kaptam, nem kell nagy teljesítmény.
Kérdés, hogy eddig bukdácsoltál-e matekból, vagy simán jó jegyet szereztél?
Minden nap megoldasz 2-3 feladatot az előző évek érettségi feladatsoraiból, és meg is vagy. Azért ehhez nem kell nagy teljesítmény. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!