Ha ne talán, nem vennének fel a fősuliba, akkor megpróbálkoznék a felsőfokú szakképzésben tanulni. Szerintetek van értelme, ennek a képzésfajtának?
Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 20:23
2/5 anonim válasza:
én meg nem is jelöltem be most fősulit v egyetemet. inkább maradok. kitisztul az agyam is stb. nem akarok elhamarkodott döntéseket hozni a felsőoktatási tanulmányaimmal kapcs.
3/5 anonim válasza:
Hát szerintem van.
Szeptemberbe én se megyek főiskolára vagy Egyetemre hanem elvégzek egy felsőfokú szakképzést és majd utána megyek Főiskolára.
Meg aztán károdra nem fog válni:D
És amúgy is egy felsőfokú végzettség 25 többletpontot jelent.
4/5 anonim válasza:
És, lesz egy olyan alaptudásod ha tovább akarsz menni ugyanazon a szakon, amilyen az egyetemen/főiskolán életmentő lehet. Olyan amit gimiben,középsuliban nem tanultál:) És persze ha nyelvizsgázol is mellé, és nem a tömegszakmára jelentkezel, akkor még jól is elhelyezkedhetsz vele.
5/5 anonim válasza:
van értelme!!
én júniusban végzek alapszakon!!tehát lesz egy BA diplomám..megjelölök mesterszakot is,de FSZ-t is mellette,biztos ami biztos..
így ha mesterre nem vesznek fel,lesz legalább egy normális szakmám is ingyen:)
abszolút nem felesleges dolog!!csak jól válassz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!