Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Kollégium vagy albérlet?...

Kollégium vagy albérlet? (Debrecen)

Figyelt kérdés
Jövőre Debrecenben akarok jogot tanulni, a tesóm jövőre fogja az utolsó évét tölteni szintén a jogi karon és lett egy olyan elgondolása, hogy az ő szempontjából jobb lenne ha lenne egy közös albérletünk. Az érdekelne, hogy ez mennyire befolyásolná a szociális életemet? Én amúgy kollégista szeretnék lenni de akkor már a szüleimnek jobban megérné egy albérlet ha mindketten ott laknánk. A koli amúgy a Campus Hotel lenne.
2015. febr. 21. 13:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is ezen gondolkodom. :-)
2015. febr. 27. 11:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is jövőre fogok Debrecenbe menni az egyetemre, és én albérletbe, mert több okból is jobb, mint a koli. Hát én a helyesben tuti az albérletes verziót választanám, ha már tesód is ott tanul. Nem fogja semmilyen hátrány érni a szociális életedet, mert úgyis gondolom rengeteget fogsz tanulni jogi egyetemen, suliban meg úgyis összeismerkedhetsz millió emberrel, akikkel aztán találkozhatsz bárhol :)
2015. márc. 6. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!