Egyáltalán nem értek a számítógépekhez, programozáshoz és egyéb informatikai dologhoz. Szerintetek hogy tanulhatnám meg segítség nélkül? Nincs valami pdf könyv esetleg amiből megtanulhatnám?
Google mindenben segít :D
Reméllem tudod hogy kell használni :D
Fogsz egy gépet, amit épp nem használsz, rákeresel hogy kell újra telepíteni és megpróbálod megcsinálni. Ha elakadsz utánanézel, ha 2 óra keresgélés után sincs meg a megoldás, akkor jössz ide kérdezni.
Programozás: keresel egy szimpatikus leírást C, Java, Python nyelveken és elindulsz rajta. Ha nem érted utánakeresel, ha úgy sem érted kérdezel v. másik írást keresel.
Amit nagyon meg akarok tanulni az a
-Windows telepítés és vele kapcsolatos progik..
-Internet konfiguráció(pl:modem vagy router beállítása)
-Hasznos programok felismerése hogy minden hülyeséget ne töltsek le..
Kb ennyi nem akarok én egyből informatikus lenni:D:D
Extra gépem sajna nincs amin gyakorolhatok mert ami most van az is fosadék..
Még azt sem tudom milyen tulakdonságai vannak a gépnek(proci,ram stb)
"-Windows telepítés és vele kapcsolatos progik.. ", azt kell csinálni ami kivan írva, és vele kapcsolatos progival mit értesz?
"Internet konfiguráció(pl:modem vagy router beállítása) " hát evvel sokat nem kell fogalalkozni szerintem, csak ha muszály
"Hasznos programok felismerése hogy minden hülyeséget ne töltsek le.. "kezd avval mondjuk hogy nem hiszel a ronda oldalakban, és ha túl sokat "izzél" hogy ő hú de fasza akkor ott nem árt körbe nézni a dolgoknak
#4 alapján akkor ennek a topiknak nincs köze a programozáshoz.
Win telepítés: követed az utasításokat (képernyő).
Router beállítás: követed az utasításokat (kézikönyv).
Internet beállítás: követed az utasításokat (szolgáltató honlapján található útmutató).
Okos böngészés, telepítés: AdBlock + vírusirtó + angol tudás + mindig csak hivatalos oldalról töltesz + mindig megnézed az URL sávot, hogy megbizonyosodj róla + telepítő kiírásait mindig elolvasod + ha mégis beficcen valami, akkor tanulsz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!