Hogyan nézzek ki szóbeli felvételin?
Mi a baj a szempillaspirállal?:DD Ne nevettess már, jesszusom. 13 évesen korom óta mindennap van rajtam, 4 helyen voltam szóbelizni, mindenhol maxot kaptam. Szerinted ki veszi észre, őszintén? Az osztálytársaim 3/4-e (így 11.végefelé) azt sem vette észre, hogy valaha volt rajtam smink. A szempillaspirál semmi, szimplán szebbé tesz.
Ó, és: egy szóbeli arról szól, hogy eladd magad. Ez nem egyszerűbb egy vonzó embernek mint egy szürke kisegérnek, akire 5 perc múlva nem emlékszel annyira jellegtelen arca van?
Nem érted hogy működik az élet :(
Annyi biztos, hogy két hasonló képességű diák közül a szebbiket fogják választani.
Ilyen az emberi természet, szeretjük a szépet.
a hajad fogd össze szerintem,attól "rendezettebb" leszel és szerintem jobb mintha a szemedbe lógna és folyton igazgatnod kéne
amúgy meg ha úgyse látszik a szempillaspirál akkor nyugodtan elhagyhatod szerintem egy napot kibírsz nélküle :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!