Mi az ami jó pontnak számít szóbeli felvételin és milyen témakörben kérdeznek vagy mit?
Figyelt kérdés
Környezetvédelem és vízgazdálkodás!Jónak látszó sulikat már találtam, és kíváncsi lennék mit kérdeznek ilyenkor és milyen a megfelelő ruházat?Vagy van valami követelmény amit be kell tartani, azzal tisztában vagyok hogy köszönni kell szépen illedelmesen idáig már magamtól is eljutottam!:D
És ha azt kérdezik miért pont ezt választottam akkor mi a "helyes" válasz? Mit nem szabad mondani és mit kell?Kérdeznek a szakkal kapcsolatos kérdéseket vagy csak olyan lesz mintha egy rég nem látott ismerőssel találkozol és kérdezgetitek egymást?Vagy az eddig tanultakkal kapcsolatos kérdések esznek?
2012. júl. 17. 07:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!