Színészet! Hova, mikortól, meddig, mi szükséges?
Sziasztok!
13 éves fiú vagyok, 7.-es ( illetve, elsős a gimiben, ahova járok), és imádok színészkedni, amit csak lehet, bevállalok, és az iskolai előadásokban is aktívan részt veszek, mindig fontos szerepeket célzok meg. Szeretem megnevettetni az embereket.
A kérdésem a következő:
- Vannak-e speciálisan színészettel foglalkozó iskolák Mo.-n?
- Ha igen, merrefele vannak ezek? Leginkább Szekszárdhoz vagy Pécshez közeli kellene, messzebb nem igazán mehetek...
Esetleg Debrecen még szóbajöhet.
- Miféle előképzettség szükséges? Azt hallottam, kötelező az énektudás és a hangszeren való játszás. Éneket megtudnám oldalni, egyik rokonom énektanár, de a hangszerrel problémák vannak. Játszom zongorán, de csak egyik ismerősöm tanítgatott, nincs "bizonyítványom" belőle. Ez mennyire probléma?
- Az ilyen iskolák gimnáziumok, vagy főiskolák? Mert ha főiskola, akkor még ráérek, nem szívesen szakadnék ki a megszokott közegből.
- Mikből kell jó jegyeket szereznem, ha színészkedni akarok?
Nyelvtanból és töriből dicséretes, irodalomból, németből ötös vagyok. Tesiből csak 4-es :)
Most hirtelen több kérdés nem jut eszembe. Kérem, aki tudja a válaszokat, az válaszoljon! Előre is köszi!
Egy leendő színész (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!