Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Színészet! Hova, mikortól,...

Színészet! Hova, mikortól, meddig, mi szükséges?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

13 éves fiú vagyok, 7.-es ( illetve, elsős a gimiben, ahova járok), és imádok színészkedni, amit csak lehet, bevállalok, és az iskolai előadásokban is aktívan részt veszek, mindig fontos szerepeket célzok meg. Szeretem megnevettetni az embereket.

A kérdésem a következő:

- Vannak-e speciálisan színészettel foglalkozó iskolák Mo.-n?

- Ha igen, merrefele vannak ezek? Leginkább Szekszárdhoz vagy Pécshez közeli kellene, messzebb nem igazán mehetek...

Esetleg Debrecen még szóbajöhet.

- Miféle előképzettség szükséges? Azt hallottam, kötelező az énektudás és a hangszeren való játszás. Éneket megtudnám oldalni, egyik rokonom énektanár, de a hangszerrel problémák vannak. Játszom zongorán, de csak egyik ismerősöm tanítgatott, nincs "bizonyítványom" belőle. Ez mennyire probléma?

- Az ilyen iskolák gimnáziumok, vagy főiskolák? Mert ha főiskola, akkor még ráérek, nem szívesen szakadnék ki a megszokott közegből.

- Mikből kell jó jegyeket szereznem, ha színészkedni akarok?

Nyelvtanból és töriből dicséretes, irodalomból, németből ötös vagyok. Tesiből csak 4-es :)

Most hirtelen több kérdés nem jut eszembe. Kérem, aki tudja a válaszokat, az válaszoljon! Előre is köszi!

Egy leendő színész (:

2010. febr. 11. 19:55
1 2
 11/11 anonim válasza:
Na, miujsag? :))
2023. máj. 19. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!