Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan vegyem ra anyumat a...

Franletta kérdése:

Hogyan vegyem ra anyumat a magantanulosagra? Nincs mivel bizonyitsak es ha lenne valami akkor megengedne .

Figyelt kérdés
2015. febr. 13. 13:29
 1/10 anonim ***** válasza:

1. Miért akarsz magántanuló lenni?

2. Most milyenek a jegyeid? Lehet, hogy azt gondolja, ha nem járnál be, még ennyi kontroll sem lenne rajtad, mint most, és elkallódnál.

2015. febr. 13. 13:33
 2/10 anonim ***** válasza:
Mit kéne bizonyítani? Miért akarsz magántanuló lenni?
2015. febr. 13. 13:34
 3/10 anonim válasza:

Én voltam magántanuló, fél évig. Ne akarj az lenni, nincs a motiváció hogy tanulnod kell, ellustulsz, mivel csak vizsgára kell bemenned, nem az van hogy a tanár szól hogy holnap dolgozat lesz és megtanulod hogy ne kapj egyest. legalábbis nálunk így volt.

Arról nem is beszélve hogy igen nyomós ok kell ahhoz hogy magántanuló lehess.

2015. febr. 13. 13:43
 4/10 A kérdező kommentje:
Eleg jok a jegyeim es en mar nem birom ki itt a sulimban meg 2 evem van hatra es jol is tanulnak bejarnak rendszeresen csak egy kis segitseg kellene toletek mit tegyek ?
2015. febr. 13. 14:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha úgyis bejárnál a suliba, akkor miért akarsz magántanuló lenni? Mi az, amit "nem bírsz", akkor miért járnál be? Kicsit paradox a kérdésed.
2015. febr. 13. 14:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Irtam uzenetet utolso valaszolo.
2015. febr. 13. 14:31
 7/10 anonim ***** válasza:

ehhez nem csak anyukád kell

miért szeretnél az lenni, talán segítene, ha tudnánk, mert nem mindegy mivel érvelsz

2015. febr. 13. 14:44
 8/10 A kérdező kommentje:
Inkabb tippet adjatok es kesz a tobbit elrendezem en tippet kertem nem kioktatast
2015. febr. 13. 15:38
 9/10 anonim ***** válasza:

nem kioktattunk.. nem ismerjük a körülményeidet…így nehéz tanácsot adni

privátot is írtam

2015. febr. 13. 16:01
 10/10 anonim ***** válasza:
a helyi közjegyzöt kel meggyözni hivataslos papirokkal
2015. febr. 13. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!