Franletta kérdése:
Hogyan vegyem ra anyumat a magantanulosagra? Nincs mivel bizonyitsak es ha lenne valami akkor megengedne .
Figyelt kérdés
2015. febr. 13. 13:29
1/10 anonim válasza:
1. Miért akarsz magántanuló lenni?
2. Most milyenek a jegyeid? Lehet, hogy azt gondolja, ha nem járnál be, még ennyi kontroll sem lenne rajtad, mint most, és elkallódnál.
2/10 anonim válasza:
Mit kéne bizonyítani? Miért akarsz magántanuló lenni?
3/10 anonim válasza:
Én voltam magántanuló, fél évig. Ne akarj az lenni, nincs a motiváció hogy tanulnod kell, ellustulsz, mivel csak vizsgára kell bemenned, nem az van hogy a tanár szól hogy holnap dolgozat lesz és megtanulod hogy ne kapj egyest. legalábbis nálunk így volt.
Arról nem is beszélve hogy igen nyomós ok kell ahhoz hogy magántanuló lehess.
4/10 A kérdező kommentje:
Eleg jok a jegyeim es en mar nem birom ki itt a sulimban meg 2 evem van hatra es jol is tanulnak bejarnak rendszeresen csak egy kis segitseg kellene toletek mit tegyek ?
2015. febr. 13. 14:19
5/10 anonim válasza:
Ha úgyis bejárnál a suliba, akkor miért akarsz magántanuló lenni? Mi az, amit "nem bírsz", akkor miért járnál be? Kicsit paradox a kérdésed.
6/10 A kérdező kommentje:
Irtam uzenetet utolso valaszolo.
2015. febr. 13. 14:31
7/10 anonim válasza:
ehhez nem csak anyukád kell
miért szeretnél az lenni, talán segítene, ha tudnánk, mert nem mindegy mivel érvelsz
8/10 A kérdező kommentje:
Inkabb tippet adjatok es kesz a tobbit elrendezem en tippet kertem nem kioktatast
2015. febr. 13. 15:38
9/10 anonim válasza:
nem kioktattunk.. nem ismerjük a körülményeidet…így nehéz tanácsot adni
privátot is írtam
10/10 anonim válasza:
a helyi közjegyzöt kel meggyözni hivataslos papirokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!