Mi alapján választanátok tanárt?
Magántanárt keresek, de kb. a Dunát lehet rekeszteni a rengeteg hirdetéssel. Millió féle ígérettel. Ti hol keresnétek? Utcai kis plakát? Újsághirdetés, interneten keressek? Idősebb, vagy aki mondjuk még diák és jobban átérzi a dolgokat? Drágább lehet jobb? Egy hirdetés szövegében mi fog meg?
Nektek milyen tapasztalatotok van ilyen téren?
Nekem szerencsém volt, mert a nagymamám elég buzgó emberke, és amikor megtudta, hogy annak idején gimis koromban bajlódtam valamilyen tárggyal, azonnal ráállt a témára, és körbekérdezett minden ismerőst, szomszédot, kinek van tanár ismeretsége. Így lett nekem két matekos magántanárom is, mindketten egyetemisták voltak. Nagyon türelmesen, jól magyaráztak mindent, lelkiismeretesen foglalkoztak velem, és nem is kértek olyan sokat. :)
Most a húgomhoz is jár egy egyetemista lány, fizikából és kémiából korrepetálja, ő is nagyon jól "tanít."
Szóval egy egyetemista jó választás szerintem, általában még friss a tudásuk, és örülnek egy kis munkának (jómagam is egyetemista vagyok, ha van rá lehetőség, én is szoktam nyelvből korrepetálni).
Egyébként szerintem a drágább nem feltétlen jobb. :) Hirdetésből pedig nehéz megállapítani, ki a jó tanár... Megéri egy próbaóra, szerintem. :/
Sok sikert!
Előbb választanám a 2000-set, mint a 800-ast. Ott ugyanis nincs a minőségre garancia, míg kétezerért már elvárható. Emelt szintnél már nem a női türelemre, hanem a nagyvonalú férfi okosságra van szükség. Szóval rutinos tanárt, elvégre nagy a tét.
2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!