Szociológiát melyik egyetemen a legérdemesebb tanulni?
A többség szerint ELTE vagy Corvinus.
Én az Eltén végeztem, de ha nincs ismeretséged vagy nem vagy hihetetlenül hiperaktív nyomulós típus akkor a szociológiával nehéz állást találni, egyéb diplomát kérő munkához pedig bármelyik nagyobb hírnevű egyetem jó.
Az oktatással szerintem egyik helyen se lehet nagy baj, a nagyobb nevek inkább Budapesten tanítanak, állítólag az ELTE az elméletre, a Corvinus pedig a gyakorlatra fektet nagyobb hangsúlyt.
Az főiskola és nincs olyan túl nagy/jó híre.
Ha már nem keresett szakot végzel, akkor szerintem végezd jó nevű iskolában. Még egy BME gépészmérnököt is jobban szeretnek alkalmazni mint egy vidéki főiskolában végzettet.
Ha egy sokak által büfének vélt szakot büfének tartott főiskolában végzel azzal duplán hátrányba kerülsz, mert még ügyfélszolgálatosnak is inkább az Eltés magyartanárt veszik fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!