Ha újra érettségizhetnél, mit csinálnál másképp?
Nem igazán csinálnék mást.
Szóbeli előtt egy nappal néztem át a tételeket, az bőven elég volt 90-100%-os szóbelikhez.
Egyedül az emelt töri volt szívás.
Mondjuk ha nem rossz tételt húzok az oké, de arról pl. én nem tehettem, hogy a sok idióta direkt lepontozta az esszéimet...
Áhh, mikor előtte van az ember, akkor persze, h tart tőle:) Sztem ez természetes:D
Én amúgy nem csinálnék semmit másképp. Szerencsére simán bejutottam oda, ahová szerettem volna menni, nyáron sem kellett izgulnom, h vajon felvesznek-e:)
Amúgy az emelt tárgyadra (ha van) érdemesebb több időt fordítani, a többi miatt ne parázz.
Ha a matek nem megy, akkor azt mondjuk gyakorold, de a többi nagyon gagyi:D Magyarra nem kell semmit tanulni, csak szövegértés meg egy esszé (érvelést kell választani:D). Töri előtt át kell olvasni a tankönyvekből azt a részt, ami benne lehet (nézd meg a követelményrendszert) és kész is. Ha nyelvvizsgád van, akkor a nyelvi érettségi nem gond. (Lehet érdemes előrehozottan megcsinálni, később úgy is csak felejtesz - kivéve persze ha felsőfokúra is készülsz:D-)
A szóbeli meg vicces:D Egy-két hetet rászánsz, átolvasgatod, megtanulgatod a lényeget, és 100% lesz:)
Amúgy én hat tárgyból érettségizte és így se volt gond, szal nem lesz gáz, nyugi:)
Nagyon tetszik, hogy így tetted fel a kérdést.:))
Én semmit nem csinálnék másképp. Tanultam is az érettségire, mégsem vett el túl sokat az időmből. 4-5-ösök lettek és felvettek az egyetemre. Jó ez így. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!