Pszichológia szakra szeretnék járni. Siketként ez mennyire menne?
Figyelt kérdés
2015. febr. 6. 15:48
1/5 anonim válasza:
Ez attól függ. Mennyire befolyásolja a mindennapi életed a siketség? Írás, kommunikáció, önkifejezés, stb.
2/5 A kérdező kommentje:
ezekkel nincs gond sőt eléggé sokat beszélek. Inkább attól tartok, hogy a tanár hogyan tanít. Tudom, hogy nem kifogás a siketség csak amikor háttal van vagy hadar vagy, ha éppen szak szavak vannak nem érteném meg
2015. febr. 6. 17:02
3/5 anonim válasza:
Nem tudom, hova szeretnél járni, de például az ELTE-n konkrétan tudok olyan embereket, akik a speciális igényű, fogyatékossággal élő stb. hallgatók esélyegyenlőségével foglalkoznak, ők készségesen válaszolnak az ilyen kérdéseidre. Ha gondolod, írj privát üzenetet és elküldöm az elérhetőségeket!
Az én tapasztalatom az, hogy a legtöbb tárgy anyagát kézhez kapjuk valamilyen írott formában, így ha nem értesz mindent, az sem hátrány. Ezen kívül az anyagok nagy része már eleve létezik valamilyen szakirodalmi formában, amit úgyis kötelező olvasni. :)
4/5 anonim válasza:
Ha tényleg nem befolyásol olyan szinten, akkor semmi gondod nem lesz a szakon.
5/5 Pali1977 válasza:
A bajt csak az okozhatja, ha a tanár esetleg egy táblának háttal magyaráz és nem tudsz szájról olvasni. De lényegében minden megoldható. :) Drukkolok neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!