Valaki javasolna valamit? Továbbtanulással kapcsolatos. (bővebben lent)
Továbbtanulás előtt állok és nem igazán tudok dönteni. Vagyis inkább nem tudom, helyes döntést hoznék-e.
Az a helyzet, hogy jogra szerettem volna menni,de nem lesz elég pontom,(önköltséges formában pedig nem engedhetjük meg magunknak) ezért másfelé nézelődtem. Elkezdtem érdeklődni a politológia iránt, tetszik is a szak és a tantárgyak is közel állnak hozzám. Mivel 3 éves az alapképzés, úgy gondoltam elvégeznék utána egy mesterszakot is. Itt a nemzetközi tanulmányokra gondoltam.
A baj csak az, hogy eléggé bizonytalan vagyok, mert nem tudom, megérné-e elvégezni, vagy el tudnék-e helyezkedni vele.
Tovább gondolkodtam, és rájöttem, hogy érdekelne az egészségügyi szféra is (annyira nem, hogy orvos legyek). Viszont újabb probléma, hogy nem biológia lesz a választott tárgyam. Erre azt találtam ki, hogy elkezdenék egy felsőfokú szakképzést, ezalatt leérettségiznék bioszból, majd ugyanezen a szakon elkezdeném az alapképzést. Maga a szak ebben az esetben az orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitikus lenne.
A kérdésem, ill. amiben szeretném a segítségeteket kérni, hogy megéri-e elvégezni a fenti szakok valamelyikét.
Melyiket miért(nem)?
Előre is köszönöm!
Ismerősöm is az analitikusira akart menni, és nem volt biosz érettségije, felvették volna, csak nem azt jelölte első helyre. Informatikával ment, azt számították be a biosz helyett.
Egyébként ez a szak is, és a politológia is érdekes lehet, azt válaszd, amelyik tényleg érdekel.
Köszi a választ!
Az a baj, hogy nekem földrajz lesz a választott tárgy, és azt nem fogadják el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!