Segítség! Hova/Hogyan tovább?
Sziasztok! Végzős vagyok és most kell beadni a jelentkezést. Már csak pár napon van és gőzöm sincs. Nagyon kétségbe vagyok esve, mert rá kellett jönnöm, hogy amiről eddig azt hittem, hogy érdekel és szeretem, azt csak bemeséltem magamnak. Szóval nem szeretnék emiatt olyan helyre jelentkezni, amit már az első perctől utálok. Tudom, hogy ismeretlenként senki nem tud segíteni, de remélem van köztetek olyan aki anno hasonló problémával állt szembe.
Tehát magamról egy kicsit. Ami igazán érdekel az az utazás. Új emberek, helyek megismerése, fontosabb dolgok intézése. Szeretek a középpontba lenni és nem vagyok az a fajta aki egy nyugis irodában vagy otthon üldögélne. Folyton mozgásban kell lennem, tennem-vennem kell.
Szeretem a biológiát( ebből érettségizek), és angol felsőfokúm van.
Ezek alapján mit tudnátok javasolni? Jöhet OKJ-s képzés, felsőoktatási szakképzés, külföldi egyetem/fősuli, külföldi lehetőségek.
Turizmus-vendéglátás megfordult a fejemben.. Mennyiben váltaná be ez a szak az „álmaimat” ?
Külföldön tervezek letelepedni később, ebből a szempontból nézve valami kedvező szak?
Idegenvezető, stewardess megfordult már a fejembe, viszont szerintem ezek elég magányos szakmák.
Minden apró hasznos hozzászólásnak nagyon örülnék és nagyon sokat segítene! Előre is köszönöm és bocsi ha hosszúra (és kicsit érthetetlenre) sikerült! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!