DE-BTK-szociális munka, DE-EK-szociális munka, DE-GYFK-szociálpedagógia? Érdemes lenne ezt tanulni?

Figyelt kérdés

Ezeket jelölném meg a továbbtanulásnál. Mit gondoltok ezekről? Érdemes lenne ezt tanulni?

Kíváncsi vagyok a véleményekre!

2010. febr. 9. 21:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez áll közel a szívedhez, ha empatikus vagy, ha szeretsz segíteni másokon, ha jól tudsz kommunikálni felnőttekkel illetve gyerekekkel, ha van kellő türelmed a nehéz emberekhez - és ha elviseled, hogy a munkádért alig fizetnek valamit, akkor érdemes.

Egy szociális munkás Db-ből.

2010. febr. 9. 21:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én épp tegnap küldtem el a jelentkezésemet,ebben a sorrendben:

DE-BTK szoc.munka

ELTE-TÁTK szoc.munka

DE-EK szoc.munka

Sokan biztosan azt fogják neked írni,hogy nem érdemes ezt tanulni,de szerintem legalább annyira érdemes,mint bármi mást. Mással sem fogsz milliókat keresni,manapság szerintem már az is jó,amennyit ezzel kereshetsz,ha majd sikerül elvégezned. Persze először is vegyenek fel,és a többit pedig csak ezután :)

Jó a sorrend is szerintem. Én remélem felvesznek mindkettőnket az első helyre! És még az is lehet,hogy összefutunk majd :D

Szerintem ne engedd senkinek,hogy lebeszéljen. Engem sem tudnak már,mert én már elküldtem,és várom a július 22-ét :) Remélem sikerülni fog!

2010. febr. 9. 21:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
sziasztok. Én is ezeket a szakokat jelöltem meg(+szociológia).Arra lennék kíváncsi, hogy hány pontotok van, vvagy ha most érettségiztetek akkor hogy sikerült, hány pontra számítottok
2010. máj. 22. 22:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Előtted írtam. Nekem 334 pontom van. Ez tavaly elég lett volna,de nem tudom,hogy idén mire lesz jó! Reménykedem!
2010. máj. 23. 22:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
nekem valamivel kvesebb pontom lesz sajno, mert nem sikerült a nyelvvizsga.de és nagyon reménykedem, sőt szerintem kevesebb is lesz a ponthatár, mert nehezebbek voltak az érettségik
2010. máj. 24. 14:51
 6/6 anonim válasza:

Én is egy szoc.munka iránt érdeklődő vagyok, csak az idei felvételi szemeszterben. :)

A kérdésem a köv. lenne, mi a különbség az alábbi 2 között:

DE-BTK szociális munka,

DE-EK szociális munka ??

2011. febr. 22. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!