Szociális munka vagy szociálpedagógia? Melyiket jelöljem? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Szegedre szeretnék menni.2011. jan. 28. 16:53
1/4 anonim válasza:
Szocmunkával talán jobban kapsz munkát. Szocped végzettséggel bnőm nagyon szenved:(
2/4 anonim válasza:
Van egy szoc.munkás barátnőm (Szegeden végzett), ő se talál nagyon munkát :( Viszont el lehet menni mesterképzésre (azt hiszem, hogy Pesten van). Van egy olyan ismerősünk, aki arra ment, és most intézményvezető (30 körüli az illető).
Szóval szerintem lehet vele valamit kezdeni.
A szoc.ped.ről nem tudok nyilatkozni :(
3/4 anonim válasza:
Én szocpedes vagyok, nagyon szeretem... Rengeteg intézményben el lehet helyezkedni, mind szocmunkával, mind szocpeddel. Annyi, hogy a szocpedesek inkább a gyerekekkel, ifjúsággal foglalkoznak.
4/4 anonim válasza:
szerintem érdemes egy szocped Ba-t és majd később egy szocmunka Ma-t végezni. Rengeteg az átfedés a kettő között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!