Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Vélemények a DEKRA AKADEMIE-ről?

Vélemények a DEKRA AKADEMIE-ről?

Figyelt kérdés
Van valaki, aki ott tanul(t), esetleg ismerőse? Jónak, szépnek tűnik, de fontos lenne pár véleményt is tudni róla :D

2015. febr. 2. 17:46
 1/3 anonim válasza:
Engem is ez érdekelne. Képtelenség találni értelmes adatokat, kommenteket arról, hogy valaki elvégezte volna.:/
2015. márc. 15. 19:22
 2/3 kicsike1791 válasza:
Nem tudom aktuális e még, de ha javasolhatom inkább magán úton menjetek külföldre dolgozni. A Dekra-ról annyit, hogy nem korrekt cég. Szépen beetetnek kezdéskor és a tanfolyam előrehaladtával szinte semmi nem a megbeszéltek alapján megy. 2013 óta legalább 3 szerződés módosítás történt, de lehet, hogy 4 nem számoltam, de ha azt nem írja alá valaki akkor is kiteszik. A német nyelvi képzésről pedig annyit, hogy szándékosan buktatják meg az embereket kb. a 2. modultól egyre többet. A pótvizsga díjat a hallgatónak kell kifizetni, és egy pótvizsga van ha ott sem enged át a vizsgáztató akkor eltanácsolnak és lehet mindent visszafizetni. Nagyjából ennyi.
2016. ápr. 22. 11:24
 3/3 Kovács István Pál válasza:

Muszáj ide is megírnom, hogy én is a DEKRA Akademie Kft-nél tanultam, s nekem kifejezetten jó tapasztalataim voltak. Én ugyan nem akartam Németországba menni, csak egy gépkezelő tanfolyamon vettem részt, de a szakértelem és a rugalmasság, ahogy a tanfolyami órák időbeosztását szervezték, szembe ötlő volt. Én akkoriban (is) dolgoztam, és fontos volt, hogy munka mellett is tudjak tanulni.

A két barátnőm pedig, akik az ápolós programon vettek részt, már kint vannak Németországban. Azt tudom, hogy a szakmai vizsgáik kemények voltak, s az egyiküknek a nyelvtanulás sem ment könnyen, de a cégre nem panaszkodtak. Sőt, még a tanfolyam alatt többször is jártak Németországban: ismerkedési úton, szakmai gyakorlaton…

2017. jan. 30. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!