Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Most hogy van ez második...

Most hogy van ez második OKJ-s képzés?

Figyelt kérdés

Májusban végzek egy OKJ-s képzéssel. (55-ös sorszámú)

Szeretném beadni újabb OKJ-sra egy teljesen más irányba, mivel főiskolára nincs elég pontom. :S

Van egy csop.társam aki szintén erre a 2 évesre jár mint én, és most felvették egy másik okj-sra,ami februárban kezdődik és mindkettőn államilag támogatott formában vesz részt,párhuzamosan.

De én olyat hallottam hogy csak egy OKJ-s képzés van ingyen, a következőért már fizetni kell. De akkor hogy lehet, hogy ő már a másodikat csinálja ingyen,támogatottan?

Válaszokat előre is köszönöm.

2010. febr. 8. 19:55
 1/2 anonim válasza:

Én is úgy tudom, hogy csak az első ingyenes...

Viszont ha olyan, mint amire anyukám jár, az csak pár hónapos és abban az esetben kell fizetni, ha nem sikerül a vizsga.

2010. febr. 9. 17:23
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

És milyenre jár anyukád? Felsőfokú vagy emelt?

2010. febr. 10. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!