Versenyeredmények nélkül is be lehet jutni az orvosira?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos, hogy OKTV eredmények legyenek..vagy meglehet anélkül is a pont?2015. jan. 25. 18:10
2/6 anonim válasza:
Orvosira kötelező a két emelt szintű érettségi, amiből meg is van a maximális 100 pluszpont. Tehát nem számít, hogy ki hány nyelvvizsgával illetve további pluszpontokkal vág neki a felvételinek.
3/6 A kérdező kommentje:
Huuhh akkor megnyugodtam...utálom a versenyeket..xd
2015. jan. 25. 19:21
4/6 anonim válasza:
Egész suli alatt 2-eseim voltak mindenből, aztán gimi utolsó két évre belehúztam.Most 3. éves vagyok a sotén.Nem voltam sohasem oktv-n.Nem vagyok zseni de eddig gond nélkül csináltam az egyetemet. Ha az álmaid felé mész akkor az akadályok se tűnnek olyan nagynak.
Voltam fáradt, voltam nyűgős de segíthettem embereken, ez motivált.
Ne legyél okoskodó aki lenézi a betegeit. Legyél az átlag ember akiben van empátia, hidd el, ez lesz a legfontosabb erény az orvosi pályafutásod alatt.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a te válaszodat is :DD
2015. febr. 2. 22:28
6/6 anonim válasza:
Hű utolsó kommentáló, ez komoly?? Én is orvos szeretnék lenni és attól féltem ha rossz jegyeim voltak már nincs esélyem. De ha az utolsó két évem jó,akkor még ha estin végeztem is van esélyem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!