Ti melyiket választanátok? Sürgős!
Figyelt kérdés
most vagyok 8.os van két iskola ami között nem tudok dönteni melyiket írjam be első helyre. Van egy gépészeti szakírányú ami nagyon érdekel szívesen csinálnám de ez nem a megyébe van ezért koliba kéne mennem . A második egy közgáz szakírányú iskola itt található a városba ez is érdekel és ezt az iskolát valamenyire ismerem tudom hogy jó emberek járnak oda értelmes közösségek vannak jó osztály stb2015. jan. 25. 12:06
1/4 anonim válasza:
a közgazdaságit -én személy szerint-
2/4 anonim válasza:
Szerintem is a közgazdász. Többet érnél vele.
3/4 A kérdező kommentje:
gépészröl utána gépészmérnökire mennék :D
2015. jan. 25. 13:45
4/4 anonim válasza:
Nézd meg a gépészmérnöki és a gazdasági szakok fizetését.
Meglepődtem de a gépész mérnöki is bőven 200000 folott keres atlagban, sztem mind a 2 jó döntés lehet. Viszont ha érted a fizikát inkább menny gépészre, mert a kozgázosok egyre nehezebben tudnak elhelyezkedni, telitodik a piac, ami a fizetesukon is meg fog latszani. Mivel neked 4 eved van rá, ezért hosszutavon kell nezned a dolgokat. Bár az is jol hangzik h a varosodban van a kozgaz suli. Kozgazon a torit kell magolni, ezert mennék én fizikával.
Mindenesetre nézd meg az egyetemi szakok leirasait es neked kell vegsosoron donteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!