Ti melyiket választanátok? Melyik döntés lenne "életképesebb"?
Kiskorom óta nagyon szeretem a történelmet, nem is tudom elképzelni az életem anélkül, hogy valamilyen szinten ne azzal foglalkozzak. Így döntöttem el, hogy vagy történész vagy történelem-angol szakos tanár lennék. A történelem szakról azonban nem sok jót hallottam. Így jutottam arra, hogy esetleg középiskolai tanár lennék. Mivel a történelem adott mellé az angolt választanám szakpárnak, mert elég jól beszélek angolul, felsőfokú nyelvvizsgám is van és szoktam is korrepetálni ismerőseimet. A kérdésem az lenne, hogy az életben melyikkel tudnék jobban boldogulni? Ha elvégzem a történelem szakot, melyen belül leginkább a 20. század történelme, különös tekintettel az I. és II. világháború valamint a hidegháborús időszak ill. szocializmus Magyarországon érdekel. Vagy tanárként jobbak a kilátásaim?
Köszönöm előre is a segítő szándékú válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!