Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti melyik fiút választanátok, és miért? Részletek lentebb.
A verzió : Helyes, magas fiú, azonban kicsit érzéketlen. Szakított velem, mert szerinte negatív ember vagyok, és a szakítást jó motivációnak gondolta, ami miatt majd megváltozom. Azóta alig-alig keres, de elmondása szerint szeretné, ha visszamennék hozzá. Fél évig jártunk.
B verzió : Helyes, egy enyhe testi fogyatékossággal rendelkező alacsony, nagyon okos srác. Két évig vele voltam, de nem foglalkozott velem, így szakítottam vele. Nem bántott semmivel, csak elhanyagolt. Most találkoztunk, és őrülten szeret, azt akarja, hogy visszamenjek hozzá.
A korról annyit, hogy 20-22 év közöttiek ők is, én is. Lány vagyok, mielőtt valaki megkérdezné. Köszi a válaszokat előre is!
"Nem azt mondtam, hogy nem vagy értelmes. Csak azt, hogy még nem láttál annyi mindent, amennyit én"
Megbocsáss, de... 4-5 évről beszélünk, basszus. Ha legalább az egyetemista éveiden túl lennél, de még inkább ötnél több esztendeje ízlelgetnéd a nagybetűs felnőtt életet, azt mondanám, van mire verned magad. Így azonban a valószínűsége igen nagy annak, hogy az általad lelegyintett gyerek pontosan annyit tapasztalt meg a világból, mint te.
By the way, nem hinném, hogy ebben az ügyben mások érzéseit kéne előtérbe helyezned a sajátjaiddal szemben. Márpedig amíg vacillálsz, kihez kéne visszamenned, addig kijelenthetjük, hogy egyiküket sem szereted igazán. Akkor meg miről beszélünk? Ne azért elégedj meg valakivel, mert "a tökéletes elérhetetlen"!
Az első a szakításkor rukkolt elő ezzel a mondvacsinált indokkal, vagy utólag akarja magyarázni vele? Valamiért ha az én fejemhez vágná ezt valaki, valószínűbbnek tartanám, hogy egyszerűen beleunt a helyzetbe vagy megnőtt a szabadság iránti vágya, de még ha igazságtartalmat feltételezek a szavaiban, akkor sem látnám értelmét olyasvalakire pazarolni az időmet, aki kidobott, mert nem talált eléggé jónak, ahogy voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!