Nagyon lassan tanulok, valami ötlet?
Köszönöm, hogy végül válaszoltál, így nem feleslegesen írtam. Nem írtál sokat a körülményekről, de szerintem az elején van az alapvető hiba, hogy a könyvből akarsz tanulni. Nincs annál jobb, ha a saját magadnak megfelelő jegyzetből tanulsz. Vagy órán nem írod a dolgokat? Irodalomból, történelemből, nyelvekből biztos tudnál jegyzetelni. A matekot gyakorolni kell, ha nem tudsz valamit, akkor visszanézed a megoldott feladatokat. A tanártól ne szégyellj kérdezni, én is sokat kérdezek attól függetlenül, hogy egész jó tanuló vagyok.
A természettudományok már nehezebbek, de nem is tartoznak a kötelező érettségi tárgyak közé, tehát ha nem megy, ne görnyedj fölötte annyit, csak a minimumot.
Nálunk az irodalom tanárra jellemző, hogy mindent sokszorosan összetett mondatokkal diktál le, így gondolom valami ilyen van nálatok is. Erre annyit tudok mondani, hogy egyszerűsítsd le, ne foglalkozz azzal, hogy ég és föld a kettő közti megfogalmazás. A lényeget szűrd ki, és ha nem is tudsz minden apróságot, a váza legyen meg az anyagnak. Ez majdnem mindenre igaz.
Sok sikert!:) Remélem hasznos volt legalább egy kicsit a válaszom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!