Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Továbbtanulás, hogyan döntsek,...

Továbbtanulás, hogyan döntsek, tanácsok?

Figyelt kérdés

Döntés előtt állok,3 hetem marad..:D

Corvinuson szeretnék továbbtanulni,méghozzá a Gazdálkodástudományi Karon,azon belül is a pénzügy-számvitel ill.a gazdálkodás menedzsment szak érdekel,de ugyebár itt a ponthatár 460 pont körül van :D

Az érettségi tárgyakból a tanulmány átlagom 5,0.

Matek jól megy,emeltezek,emelett még a német emeltet szeretnék tenni( de még nem 100%),nyelvvizsgám van,középszintű.

Mindenképpen ezen a területen szeretnék elhelyezkedni( habár 1 éve még a műszaki pálya érdekelt,de ugyebár a fizika nem az erősségem).

Németből felsőfok közelébe vagyok,angolból viszont sajnos alapszinten.

Tehát kb.90 pontos érettségikkel tudok biztosan bekerülni államira.

Gazd.infoban is gondolkoztam( viszont infot nem szeretem annyira,habár 1 évet programoztam,és nem volt az erősségem,de igazából az volt a gond vele,hogy nem szerettem..)

Számolgattam,és a kb. 420 pont stabilan meglesz,de ez ugye még nem elég..

Mit tegyek,mi lesz,ha mondjuk pár ponttal lecsúszok,bejelöljem első helyen a Pénzügy-számvitelt?

Esetleg még hova mehetnék,Budapesten elsősorban,ahova ilyen képességekkel esélyem van az állami helyek egyikére??

Illetve..ha neadjisten nem vennének fel sehova(a magas célok miatt),akkor érdemes lenne egy 1éves OKJ-t csinálni valamilyen gazdasági területes trágyból..?

2015. jan. 22. 17:04
 1/1 anonim ***** válasza:
szerintem p-számvitel szakra menj,nézz szét hol indul és hova van esélyed bekerülni,nézd meg az elmúlt évek ponthatárait, ha nem jön össze menj mérlegképes könyvelőnek
2015. jan. 22. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!