Az ELTÉN nem fognak kiutálni (tanárok, diákok), ha bemegyek előadásokat hallgatni?
Figyelt kérdés
Anélkül, hogy oda járnék, csak érdekel, és ehhez törvény adta jogom van.2015. jan. 20. 17:42
1/5 anonim válasza:
Én simán bementem ismerősökkel, sose utáltak ki. Annyian vannak, azt se tudják kb. ki kicsoda. Nem egyszer adták nekem a házi feladat lapot :D
2/5 anonim válasza:
Melyik törvény írja, hogy bárki bemehet bármilyen órát vagy előadást meghallgatni?
3/5 anonim válasza:
2011. évi CCIV. törvény a nemzeti felsőoktatásról
4/5 anonim válasza:
Tudom melyik a felsőoktatási törvény, de melyik pontban van az, hogy bárki bármilyen előadásra csak úgy beülhet?
5/5 anonim válasza:
11. §
A felsőoktatási intézmény ...
e) lehetőséget biztosít arra, hogy az előadások rendjét - egyenlő esélyű hozzáférés biztosításával - megismerhessék és - a szervezeti és működési szabályzat által meghatározott keretek között - látogathassák azok is, akik nem állnak hallgatói jogviszonyban,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!