Mennyi esélyem van, illetve milyen lehetőségek vannak?
Figyelt kérdés
Most vagyok egy vendéglátós szakközépiskolában végzős.Sajnos itteni tanulmányi éveim során eleg sokat voltm korházban vagy beteg ennek következtében eleggé levoltam mindig maradva.A tanulmányi eredményeim ezert nem voltak a legjobbak.Viszont az érettségire most nagyon ráakarok gyurni.Mindenkeppen tovább szeretnek tanulni.Minden vágyam.Egy jo érettsegivel lenne esélyem bejutni egy egyetemre vagy főiskolára vendeglátás-turizmus szakra?nem vagyok lusta sem buta igy ha már bent lennek menne a tanulás.Ha van esélyem melyik egyetem/főiskolara érdemes beadnom a jelentkezésemet?2-3 belül bekéne adnom:) előre is köszönöm a segitséget:):32015. jan. 15. 11:00
1/1 anonim válasza:
Hát ha komolyan gondolod és a tanulás megy akkor ad be a jelentkezésedet egy egyetemre de ne vendéglátás szakra mert az az egyik legrosszabb nagyon keveset keresnek belőle. Ha jó szakmát akarsz amivel el tudsz helyezkedni inkább néz magadnak egy mérnök szakot (Gépész,Villamos,Vegyész,Informatikus) ezek most nagyon felkapottak vagy akkár még az orvos is jó meg még a kutatokat is keresik [link] itt meg tudod nézni.Ha meg minden áron vendéglátásban szeretnél elhelyezkedni akkor a corvinus az talán a leg jobb választás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!