ALKALMAZOTT FIZIKÁVAL milyenek az elhelyezkedési lehetőségek itthoni, illetve külföldi viszonylatban?
Figyelt kérdés
A Budapesti Műszaki Egyetem (BME) fizika szakán egy specializálódási lehetőség az alkalmazott fizika szakirány, kérdéseim elsősorban ehhez fűződnek. A BME-s fizika diplomával kapcsolatban elég sokféle véleményt hallottam már, egyesek azt mondták, hogy itthon lehetetlen vele elhelyezkedni, csak néhány ember talál munkát, az is kutatóintézetekben, mások viszont azt állították, hogy keresik őket, és sok mérnöki (vagy informatikai) állás megpályázható vele, mert annyira sokrétű. Kinek érdemes hinnem? Keresgéltem az interneten, de nem sok fizikus állásra bukkantam, de olyat is hallottam, hogy nem konkrétan fizikust keresnek, hanem fejlesztőmérnök/pénzügyi/informatikai/mérnöki stb. vonalon érdemes keresgélni. Kíváncsi lennék a véleményetekre, tapasztalataitokra a témával kapcsolatban! (A kérdés kizárólag a BME-re vonatkozik)2012. dec. 2. 06:59
1/1 anonim válasza:
Hát pl a Bosch-nál keresnek Technológiafejlesztő mérnököket ahova elfogadják a fizikusi diplomát, de sajnos csak Msc vagy PhD az elfogadott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!