Melyik szakokra érdemes jelentkezni?
Amiket eddig néztem mindenki azt írta hogy túlképzés van beőle, vagy lessz mire végzek.
Szabad bölcsészet volt, kommunkiáció és médiatechnika, meg az andragógia.
Második vagyok:
Ha ennyire katasztrófális a helyzet, és fogalmad sincs, elképzelésed sem, mihez értesz, miben vagy szorgalmas, akkor inkább tanulj valami szakmát. Nem ledorongolásképp mondom, de akkor van túlképzés, ha úgy jelentkezel bárhova, hogy azt mondod, "valahova mindenképp, de nem tudom, merre és miért pont oda!".
Ha szorgalmas vagy, hozzáértő és akarod is azt az akármit, akkor hiába pofáznak mások, hogy túlképzés így meg úgy.
A kommunikáció is lehet kutyanehéz szak, amitől kettéáll a füled. Eltén mutatták, hogy hányan jelentkeztek és csak hány ment át a ponthatár miatt.
Azt csináld, amiben jó vagy, és amit szívesen csinálsz. Nem írtad, miben vagy erős, így sajnos nehéz segíteni. :(
Ezeket a szakokat azért néztem mert érdekelnek, nem akarok csak azért tanulni hogy ne keljen dolgozni. De nem is akarok egy szakra fölöslegesen menni. És én is csak egy eltartott lenni az országban.
Pszchológiára mennék leg szívsebben de oda nem fogok bejutni, szabad bölcsészet érdekel, de az maximum kiegészítő ismeret lehet amivel nem fogok tudni elhelyezkedni, de talán tud adni ötleteket.
A másik kettő is olyan szak amivel tudnék mit kezdeni de nem tudom hogy mit tudnék vele kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!