Milyen szakokra lehetne jelentkezni, ha Matekból és Töriből vagyok jó?

Figyelt kérdés
Most fogok érettségizni, és fogalmam sincs, hogy hova lehetne ezzel menni.Matek/Töri fakton vagyok.Valami ötlet?=)
2010. aug. 12. 17:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerencsés vagy. Közgázos szakokat nézz, lehetőség szerint a Corvinuson. A nemzetközi gazdálkodásnak csak a neve hangzatos, valójában nem olyan jó, viszont egy Pénzügy/számvitel szakkal sokra mennél.
2010. aug. 12. 17:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Közgáz szakokat ajánlanám én is, Corvinust már kevésbé. Ahogy hallom ismerőseimtől és tanáraimtól, a Corvinusnak már csak a neve nagy, amit ott néha oktatás néven folytatnak, az vicc, és már diplomán sem mutat mindig olyan jól az a név.
2010. aug. 12. 17:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.A közgázos szakokra nagyjából mennyi pont kell?
2010. aug. 12. 17:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát attól függ, de amit én tudok, a leggyengébbek is 380 körül voltak. De jellemzőbb a 400 és felette.
2010. aug. 12. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!