PPKE bionikai kar érdekelne, mit tudtok róla mondani?
Nagyrészét elolvasgattam már...
Az igazság az, hogy a kérdésem mögött volt egy kevés "hátsó" szándék is... Amellett, hogy választ reméltem a kérdéseimre, szerettem volna megismerkedni valakivel aki ezen a szakon jár... Hisz nem túl kellemes becsöppenni valahova vad idegenként, plusz első éven jólfognak a jótanácsok valaki tapasztalttól...(óóóó és nem kell félreérteni a legkevésbé sem pasit akarok vadászni, és éppen lány is lehetsz...csak egy barát kéne aki segíthet).
Nos, ez most rettenetesen őnzően "hangzhatott"...hisz ki akarna barátkozni egy "takonyossal" és miért érné meg neki egy kérdezösködő nyűg...
Azért mertem ezt leírni, mert az elöző válaszodból nyílvánvalónak tűnt, hogy te nem vagy "kapható" ilyesmire.
ÉS azért köszi a fenti válaszaidért :)
Évfolyamtársakkal barátkozz, ne velünk...
Amúgy Facebook-csoportban minden ott van /lesz. Tavalyi zh-k, tapasztalatok, idei zh-k, stb...
Évfolyamtársakkal is kell... majd... de az még nagyon messze van.
Nekünk annak idején nagyon sokat segítettek a felsőbbévesek, sőt ha jól emlékszem tavalytól talán, már mindenkinek ki voltak jelölve gólyák akiket támogatni kellett.
Szerintem nem rossz, ha olyanok segítenek, akik már diplomára készülődnek, vagy MSc-sek, és látják egészében, hogy ezeket a tantárgyakat miért is tanulják igazából.
... és szerintem itt nincsen egyáltalán ilyen "taknyos" kölyök elkülönítés... a gólyáknak mindenki segíteni akar, és támogatni őket egyenrangú félként. Nem mint más egyetemen, ahol szénné alázzák őket (volt ebben részem sajnos)
Aztán hip-hop eltelik egy év, és már animátor vezető is lett a kis gólyából :D Könnyen beilleszkednek és kirepülnek :D
Hát akkor majd regisztrálj, különben szívás lesz.
Én se használom semmire, csak az egyetemi dolgokra.
Akit érdekel a PPKE-ITK közelebbről, az jöjjön el a nyílt napra január 30-án, ott első kézből lehet infókat szerezni a hallgatóktól, és lesz laborlátogatás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!