Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » ÓE - műszaki menedzser, vagy...

Solange.k kérdése:

ÓE - műszaki menedzser, vagy könnyűipari mérnöki szakot érdemesebb-e választani? Könnyűipari mérnökről lehet Vállalkozásfejlesztés Msc-re menni valahogyan?

Figyelt kérdés
ELTE kommunikáció médiára jártam eddig, de szeretnék valami olyan képzést is elvégezni, ami ad egy kis rálátást az üzleti világra, viszont nem gazdálkodás management vagy pénzügy számvitel. Szerintetek jó választás lenne valamelyik, ha maga a tudás érdekel, nem pedig kifejezetten az, hogy mennyire nagy potenciál van bennük a munkaerőpiacon való elhelyezkedés terén?

2015. jan. 12. 10:18
 1/3 anonim ***** válasza:
KIP-ről nincs lehetőséged vállalkozásfejlesztés msc, az szerintem a műszaki menedzser szak, de amugy néz szét a suli honlapján, milyen képzések vannak, és mik indulnak, esetleg megnézheted, a felsőoktatási tájékoztató könyvben, milyen képzéseket terveznek indítani következő félévben/évben.
2015. jan. 13. 07:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Én könnyűiparin végeztem és több szaktársam is vállalkozásfejlesztés MSc-re jár, még nyomda és csomagolástechnológus szakirányról is. Egyébként a szakok közötti átjárási lehetőség hatalmas, mivel 60 egyező kredit szükséges az MSc felvételihez, így gyakorlatilag bármelyik műszakiról mehetsz bármelyik műszakira, és szinte bármelyik gazdaságtudományira.
2015. szept. 26. 08:14
 3/3 anonim válasza:
Végül melyikre mentél és mit gondolsz? Pont ezt a 2 szakot jelöltem meg. Elsőnek a műszaki menedzsert, de nem tudom. Többiektől is szívesen várok választ. Még egy lehetőségem van módosítani. Köszönöm, fontos lenne!
2016. máj. 21. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!