KRE televíziós műsorkészítő szak tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Ez csak felsőoktatási szakképzésen működő, aztán hogyan tovább? Idegen nyelv mennyire fontos? Felvételi? Tantárgyak? Nehézség? Végzettség?2015. jan. 11. 19:08
1/2 anonim válasza:
Jelentkeztél végül? Mert igen. :)
2/2 anonim válasza:
Ezt bírom amikor ilyen nagyon sokat várnak az egyetemtől. Ne érts félre kérdező, de ez egyetem... Egy egyetemen honnan tudnák, hogy utána egy tv-nél te milyen pozícióba kerülsz? Milyen eszközökkel fogtok dolgozni? Milyenek lesznek a kollégáid? Azokkal hogy szoksz össze? Mert akárhonnan is nézzük a tv-zés csapatmunka. Műsorvezető, gyártásvezető, szerkesztő, operatőr, vágó, nekik mind össze kell dolgozniuk ahhoz, hogy elkészülhessen egy adás.
Igen a Károlira jártam, és szinte semmit nem ért, éppen csak annyit, hogy valószínűleg nem mehettem volna gyakorlatra ha nem tv-s szakon tanulok.
Jelenleg egyébként egy tv-nél dolgozom, és innen látom, hogy az egyetem csak gyenge próbálkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!