Hol lehet ékszerésznek/ékszerkészítőnek tanulni?
11-es vagyok,és nagyon művész beállítottságú,szavalok 9 éve,táncolok roxinházban,és minden szabadidőmet,ami még marad,az ékszerkészítés teszi ki.Olyan iskolába szeretnék érettségi után jelentkezni,ahol pl.meg lehet tanulni készíteni pl.Tiffany lámpát,de szívesen megtanulnék készíteni lámpagyöngyöt,terveznék ruhákat,ékszereket,és el is készíteném őket:)
Milyen ilyen iskolát/főiskolát/egyetemet tudtok,esetleg honlaplinkeket tudnátok-e adni?:)
Mik a feltételek egy ilyen iskolához?:)
Előre is köszönöm!
Igazából van konkrét elképzelésem is,csak az kissé más mint az ékszertervezés..
arra gondoltam,hogy a MOME textiltervezés szakát nagyon szívesen megpróbálnám,de hiába nézegetem a honlapot,nagyon sok konkrétumot nem tudtam meg.Ha esetleg tudok valamit erről a szakról,pl.felvételi követelmények,jótanácsok,légyszi írjátok meg!:)
Először is, nagyon nehéz oda bejutni(Mome), ha nincs megfelelő előképzettséged, és/vagy motivációd, esélyed sincs.
Nem sokmindenkit vesznek fel 18 évesen.
Rajzolni tudni kell, és a vitt anyagodnak is erősnek kell lennie. Na meg vannak a különböző kreatív feladatok felvételin.
Ez pedig a mome textiltervező szakának felvételi tájékoztatója.
Sok sikert hozzá. Négy iskolatársam jelentkezett oda tavaly, erre a szakra, mind úgy, hogy művészeti iskolába jártak, textil szakra, és egyiket se vették fel.
Szia!:)
Igen,tudom hogy nagyon nehéz bekerülni oda,de arra gondoltam,hogy mindenképpen több mindent is megjelölök,ha elsőre nem jöne össze. :)
Elég jól rajzolok,rengeteg rajzversenyt nyertem már,és most megbeszéltük anyával,hogy beirat engem egy rajziskolába:)
amugy köszi a biztatást!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!