Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tervezői vagy szerkezeti...

Tervezői vagy szerkezeti építész a keresettebb?

Figyelt kérdés

BME építész szakra járok, jövőre szakirányt kell választanom, de nem tudom melyiket?

Mindenkét részét szeretem az építészetnek. Ha szerkezeti szakirányba mennék akkor épületszerkezettan érdekelne, ha tervezői irányba akkor pedig a szerves (organikus) építészet. Melyikkel lehet manapság jobban boldogulni, szerintetek van jövője a szerves építészetnek? Meglehet élni abból, ha épületszerkezettan irányába megyek el?

Főleg olyanok véleményét várom akiknek van belelátásuk!

2015. jan. 9. 20:32
 1/1 A kérdező kommentje:
Ja, még egy olyan kérdésem lenne, hogy ha szerkezeti szakirányon végzetteknek több tervezési joga van? Úgyértem, hogy megtervezhet egy egész házat akár "egyedül is, de ez visszafelé már nem igaz?
2015. jan. 9. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!