Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ti vennétek fel 1 610 000 Ft...

Ti vennétek fel 1 610 000 Ft diákhitelt pénzügy és számvitel szakra?

Figyelt kérdés

2015. jan. 8. 15:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Csak ha ez az álmod. Ha nem, akkor nem.
2015. jan. 8. 15:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen, ha jó vagy angolból meg mondjuk németből, akkor külföldön simán eltudsz helyezkedni vele, egy kis szerencsével itthon is, és 2-3 év alatt lazán visszafizeted.
2015. jan. 8. 20:09
 3/9 anonim ***** válasza:
28%
Soha nem vennék fel semmilyen hitelt. Inkább írok egy nagyon jó érettségit, hogy államira bejussak.
2015. jan. 9. 20:30
 4/9 A kérdező kommentje:

Újra kell érettségiznem így is, 2 emeltre egyrészről nincs időm felkészülni, másrészről nincs pénzem külön tanárra.

Köszönöm a válaszokat.

2015. jan. 9. 22:47
 5/9 anonim ***** válasza:
16%
Nem jó az életet hitellel kezdeni. Szerintem ha nem muszáj akkor ne vegyél fel hitelt. Nekem szüleim fognak sokban segíteni, mert azt mondták, hogy biztos nem fogok felvenni hitelt akkor inkább fizetik az egészet.
2015. jan. 10. 08:25
 6/9 anonim ***** válasza:
73%

én BGF-PSZKra járok, másodéves vagyok.

ha ide jelentkezel, akk nem vennék fel ennyi hitelt

egyrészt van egy olyan ösztöndíj pályázat, amit fizetős hallgatók pályázhatnak, és félévi átlag alapján a tandíj 25,50 vagy 100%-át visszakapHATJÁK, valamint első év után át tudsz kerülni állami támogatottra

2014 nyarán is sztem elég sok embert vettek át, még olyanról is tudok, aki az egyik legfontosabb tárgyból megbukott, kb 3,3 átlaga volt és átvették

én első félév után pályáztam, 25%-ot kaptam vissza, ami nem olyan sok, de mégis jól jött :)

és nyáron át is kerültem államira

2015. jan. 10. 18:18
 7/9 A kérdező kommentje:

Ha diákhitel 2-ből finanszírozom akkor is kapok vissza? Bár elég abszurdnak tűnik, de hátha.

Nagyon köszönöm a választ, eddig erről nem is tudtam semmit, és már majdnem lemondtam róla, tényleg nagyon köszi.

2015. jan. 10. 21:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is pontosan ezen agyalok! :-D
2015. jan. 28. 17:33
 9/9 anonim válasza:

Én is BGF-es vagyok, és fel is vettem a Diákhitel 2-t. Természetesen ha jó a tanulmányi átlagod akkor így is kaphatsz visszatérítést a tandíjból, valamint ha átkerülsz esetleg államira akkor nem kéred tovább a hitel folyósítását.

Én is arra hajtok, hogy átvegyenek államira.

Szóval ha mindenképp pénzügy-számvitelre szeretnél menni, és csak diákhitelből tudod megoldani, akkor szerintem vedd fel, majd hajts a minél jobb eredményekre. :)

2015. márc. 15. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!