Ti vennétek fel 1 610 000 Ft diákhitelt pénzügy és számvitel szakra?
Újra kell érettségiznem így is, 2 emeltre egyrészről nincs időm felkészülni, másrészről nincs pénzem külön tanárra.
Köszönöm a válaszokat.
én BGF-PSZKra járok, másodéves vagyok.
ha ide jelentkezel, akk nem vennék fel ennyi hitelt
egyrészt van egy olyan ösztöndíj pályázat, amit fizetős hallgatók pályázhatnak, és félévi átlag alapján a tandíj 25,50 vagy 100%-át visszakapHATJÁK, valamint első év után át tudsz kerülni állami támogatottra
2014 nyarán is sztem elég sok embert vettek át, még olyanról is tudok, aki az egyik legfontosabb tárgyból megbukott, kb 3,3 átlaga volt és átvették
én első félév után pályáztam, 25%-ot kaptam vissza, ami nem olyan sok, de mégis jól jött :)
és nyáron át is kerültem államira
Ha diákhitel 2-ből finanszírozom akkor is kapok vissza? Bár elég abszurdnak tűnik, de hátha.
Nagyon köszönöm a választ, eddig erről nem is tudtam semmit, és már majdnem lemondtam róla, tényleg nagyon köszi.
Én is BGF-es vagyok, és fel is vettem a Diákhitel 2-t. Természetesen ha jó a tanulmányi átlagod akkor így is kaphatsz visszatérítést a tandíjból, valamint ha átkerülsz esetleg államira akkor nem kéred tovább a hitel folyósítását.
Én is arra hajtok, hogy átvegyenek államira.
Szóval ha mindenképp pénzügy-számvitelre szeretnél menni, és csak diákhitelből tudod megoldani, akkor szerintem vedd fel, majd hajts a minél jobb eredményekre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!