A Miskolci Egyetem Hidrogeológus mérnök MSc képzésével kapcsolatban lennék kíváncsi véleményekre, tapasztalatokra! Mit gondol róla, aki ott tanul, mit érdemes tudni róla?
Figyelt kérdés
Mennyire nehéz a képzés annak, aki nem a Miskolci Egyetemen szerezte a BSc diplomát, és a különbözeti tárgyakat is fel kellett vennie? Minden info érdekel, mivel azt tervezem, hogy Földtudomány BSc után oda felvételizek2015. jan. 8. 15:08
1/5 anonim válasza:
Én ugyan nem oda járok, de szerintem nem lenne nehezebb amiatt, mert nem miskolcon végeztél. Pláne,hogy hasonló alapszakra jártál.
2/5 anonim válasza:
A legfontosabb, hogy szeptembertől már csak angol nyelven indul a képzés.
Természetesen különbözeti tárgyakat kell felvennie a külsősöknek, már csak azért is, mert ők általában nem mérnöki képzésből jönnek.
A képzés pedig annak is nehéz aki nem Miskolcon végzett, a kar egyértelműen legnehezebb mesterképzése.
3/5 anonim válasza:
*Elnézést, természetesen arra gondoltam, hogy a képzés annak is nehéz aki Miskolcon végzett
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2015. jan. 16. 09:58
5/5 anonim válasza:
A 2-es válaszoló teljes mértékben lefedte a valóságot. Vannak sajnos olyan tárgyak, amiket pótolni kell a továbbhaladás érdekében a külsősöknek, ahogy fogalmaztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!