Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen egyetemeket, főiskoláka...

Milyen egyetemeket, főiskolákat ismertek Budapesten?

Figyelt kérdés
Középiskolába járok es nem igazán állok ugy anyagilag hogy finanszírozni tudjam a tovabbtanulasomat, szóval olyan egyetemet keresek ahol ingyenes az oktatás. Szóba került az esti tagozat is, de azt mondták a barátaim es a családom hogy a kettő együtt nem megy. Én ismerem a határaim es tudom hogy képes lennék dolgozni és tanulni de egyszerűbbnek találom a másik megoldást. Közgazdász szakközépiskola járok de a gépészmérnöki egyetemekre is szívesen mennék.

2015. jan. 8. 14:30
 1/3 anonim ***** válasza:
kapsából én ezeket: bme, elte, corvinus, óbudai
2015. jan. 8. 14:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Fentieken kívül a SZIE Gazdaságtudományi és Gépészmérnöki Kara is jó megoldás lehet.

A Corvinus-t csak akkor javasolnám, ha kifejezetten közgazdász szeretnél lenni. Ha viszont gépészmérnök akkor BME vagy SZIE. Óbudát hanyagolnám, az csak nevében egyetem, valójában több régi műszaki főiskola együttese, oda azok az oktatók kerültek akik kiszorultak a BME-ről.

2015. jan. 9. 10:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja az ELTE kétségkívül nagyon jó egyetem.
2015. jan. 9. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!