Nem írná le valaki azokat az egyetemeket, főiskolákat ahol szakácsképzés van?
Minek jársz te gimibe? NINCS egyetem szakácsoknak!!!
Menj OKJ képzésre ez van:)
Vendéglátóipari szakközépbe kellett volna menned..
Tudtommal ott van értelmes szakácsképzés
www.bgf.hu
nézz körül vagy KVIK-en vagy a KKK-n
4 Te sem vagy ép
www.bgf.hu
nézz körül vagy KVIK-en vagy a KKK-n
itt te hol láttál ilyen képzést akárhogy nézném értsétek meg NINCS.
A mester szakács nem azért mester mert MSC-t végzett... hanem mert a szakmájának MESTERE és erről egy mesterképzés keretében illetve pl olimpiákon számot adott.
igen, normális vagyok, én is a BGF-re járok, a PSZF-re :)
nem tudom, pontosan milyen keretek között, de végeznek ilyen vagy ehhez hasonló képzéseket, az ott tanuló hallgatók rengeteg nemzetközi versenyeken indulnak és végeznek nagyon jó eredménnyel
Ne veszekedjetek, mindkettőtöknek igaza van.
Szakács képzés továbbra sincs egyetemen.
DE!!
A turizmus-vendéglátás alapszakon, mint nevéből adódik vendéglátás, van olyan kurzus hogy Gasztronómiai alapismeretek, Ételkészítés gyakorlat! Ami nem más mint főzni is megtanul aki ezen a kurzuson részt vesz.
Tehát BGf-es válaszadó igazad van hogy versenyeznek a diákok ilyen témában is, sőt!! De attól hogy ezt a szakot elvégzi valaki szakács képesítése nem lesz..
Szóval kedves kérdező, ha nem sima okj-s szakács akarsz lenni akkor erre a szakra kell jelentkezned. Mellette végezd el a szakács okj-t mert csak ez ad képesítést, ha van/lesz érzéked a főzéshez biztos kiköthetsz egy jó hotel konyhájában, mint főnök.
A turizmus-vendéglátás alapszakon, mint nevéből adódik vendéglátás, van olyan kurzus hogy Gasztronómiai alapismeretek, Ételkészítés gyakorlat! Ami nem más mint főzni is megtanul aki ezen a kurzuson részt vesz.
Akkor ennyi erővel mert vanS E-ETK és PTE-ETK dietetikus szak, mert van Ételkészítési technológia elmélet és gyakorlat tantárgya ....
DE akkor sincs SZAKÁCS BSC ( az még mindig egy jó szakma és aki szakmájának mestere híres lehet)
Az pedig egy teljesen más kérdés,hogy vannak szakok ahol megtanítják az embereket főzni is,mert szükséges ennek ismerete a hivatásukhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!