Emelt kémia érettségi 0-ról 2,5 hónap alatt?
Most az egyik vizsgámra szervetlen kémiából szerintem 5nap alatt többet tanultam meg mint összesen kémiából eddig, szóval nem hiszem, hogy gondot okozna.
Ha jó vagy matekból, akkor a számolások menni fognak az meg kb a fele pontszám az egésznek.
Simán megoldható ha van egy kis érzéked hozzá.
Figyelj, én pl. végig kitűnő voltam, de a kémia emeltem 47% lett...
Ezért nem vettek fel orvosira. Azóta megpróbáltam másodjára is, de csak rosszabb lett...
Most megyek májusban harmadjára, csak 65% kellene az orvosihoz, de jelenleg sem látok rá sok esélyt. Egyre összetettebb feladatokat kérdeznek, ha kicsit stresszelsz, vagy rosszul kezded a feladatot, nem jön ki az eredmény, 15 helyett kapsz rá 2-3 pontot...
Az egyetlen, amit jól meg tudsz tanulni, ha szorgalmas vagy, az az elmélet.
Ha az elméletet az elejétől a végéig kívülről fújod, akkor olyan 45%-od már biztosan megvan!
A többi szerencse, jól kell értelmezni és a számolás sikeressége...
Nem lehetetlen, de 0-ról, sőt, még 1-2 év sulis puskamentes 3-assal is azt mondom, hogy így lehetetlen!!
Kizártnak tartom, hogy 3 hónapon belül bárki is képes legyen az alapoktól elkezdve megírni egy emeltet 60% fölé...
Talán akkor, ha minden nap 5-6 órát tanul, szünet nélkül, és nagyon jól fog az agya!
Szerencsével lehet összejött már valakinek, de ez talán 1000ből 1.
És olyan személy, akinek emelt szinten vagy egyetemi szinten nincs köze a tárgyhoz, ne írjon hülyeségeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!