Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gazdasági informatika vs....

Gazdasági informatika vs. Mérnök informatika?

Figyelt kérdés

Tudom, unalmas 1000-szer feltett kérdés, de még mindig nem jutottam dűlőre. A DE-re mennék Bsc-re.

A gazd infóról olvastam már néhány rossz véleményt is. Kérdés hogy igaz-e?

2015. jan. 8. 00:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Miért kellene nekem bármit is bizonyítani? Ha pedig szerinted nincs 70-80% átfedés, akkor nézd meg jobban a tanterveket. PTE-n és SZTE-n is rengeteg óra közös gazdinfónak és proginfónak.

Egyébként meg a 60 kredit különbségről annyit, hogy a gazdinfó félévvel hosszabb, tehát a félévnyi közgáz anyagot(30 kredit) alapból nem is kell nézned...

30 kreditnyi különbség pedig nem egy nagy dolog. A kötvál. és szabválokkal pedig még jobban lehet csökkenteni az eltérést.

2015. jan. 8. 20:35
 12/15 anonim ***** válasza:

"PTE-n és SZTE-n is rengeteg óra közös gazdinfónak és proginfónak. "

Ezt úgy értem, hogy konkrétan egyszerre járnak egy órára. Ettől függetlenül én is mérnökinfót ajánlom a kettő közül inkább. De ezt a te beállítottságod jobban befolyásolja.

2015. jan. 8. 20:37
 13/15 anonim ***** válasza:

# 12/12 Időpont ma 20:37

Akkor az SZTE-n valami nagyon el van baszva... De pl. nézd meg az ELTE proginfjét, meg a BCE gazdinfoját. Köze nincs egymáshoz a kettőnek. Én ebből indultam ki, tudtam, hogy vannak eltérések az egyetemek közt, de hogy ekkora...

2015. jan. 8. 20:45
 14/15 anonim ***** válasza:
A BCE és az ELTE kérdést nem vitatom. De SZTE-n és PTE-n így van. Úgy tudom ezen a 2 egyetemen van a legnagyobb átfedés a 2 szak között.
2015. jan. 8. 20:51
 15/15 A kérdező kommentje:
# 10/14 : Erről már én is hallottam, és épp emiatt aggódok, de am nem hiszem hogy büfészak lenne. Talán a neve miatt gondolják azt.
2015. jan. 8. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!