Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » SZE (Győr) vagy PE (Veszprém)?

SZE (Győr) vagy PE (Veszprém)?

Figyelt kérdés
Üdv! A két egyetem között szeretnék dönteni. Gépészmérnök szakra mennék. Győr az Audi miatt vonz mert hallottam, hogy lehet menni gyakorlatra, és ha jó az ember fel is veszik egyetem után, külsősként pedig nem igazán lehet bejutni oda (ha nem voltam ott gyakorlaton vagy nincs ismerősöm.) Plusz, állítólag gyakorlatias az oktatás, és az audi is támogatja a sulit. Viszont Győr messze van nekem ezért kollégium vagy albérlet kellene, Veszprém pedig közel van nem kellene se albérlet se kollégium. Érdemes lenne-e csak az audi miatt az SZE-re menni vagy annyival nem jobb a PE-nél, hogy érdemes legyen kolit vagy albérletet fizetni? Melyikben színvonalasabb az oktatás, milyenek a tanárok, a közösség stb.? Előre is köszönöm!

2015. jan. 7. 00:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy nem magyarázom ki? Csak nem gondoltad, hogy majd én neked magyarázkodni fogok :D De ne offoljunk :)
2015. jan. 10. 21:29
 22/28 anonim ***** válasza:
De már meg is próbáltál magyarázkodni a 19-es válaszodban,de nem jött össze.Hogy közös állásponton vagyunk a 12-essel nem magyarázat arra,hogy Te két olyan dolgot kevertél össze,aminek semmi köze egymáshoz.Én az én iskolám dolgairól beszéltem- konkrét példákat nem említve,aminek semmi köze azokhoz a konkrétumokhoz,amit a 12-es írt,de Te úgy állítottad be.Tévedtél.Beismerhetnéd.
2015. jan. 10. 21:44
 23/28 anonim ***** válasza:
Istenem, tévedtem, bocsánat, hogy 12 helyett véletlenül 16-ot gépeltem be gyiken :D Majd mondok lefekvés előtt 10 miatyánkot na szia
2015. jan. 10. 22:36
 24/28 anonim ***** válasza:
Nem.Nem.Nem.Józanodj ki!Elírni egy számot meg másokon teli pofával röhögni a saját hülyeséged miatt k....-ra nem ugyanaz.Szevasz!
2015. jan. 12. 18:32
 25/28 anonim ***** válasza:
Milyen másokon röhögni? Azt se tudom ki vagy :D elírtam egy rohadt számot és ennyi,, ha ezt se bírod felfogni akkor a vitát ezennel lezártnak tekintem
2015. jan. 13. 23:18
 26/28 anonim válasza:
Széchenyi!!!
2015. jan. 15. 14:07
 27/28 anonim ***** válasza:

Ez nevetséges, jó a Pannon olyan amilyen a gépészeknél a csajok nehezen mennek át, mert nincs mérnöknő csak mérnökné kb de ettől Függetlenül jó egyetem :)

a mérnöki karon belül, minden szakon más az elvárás nálunk 60 %- a kettes.

2015. febr. 24. 14:23
 28/28 anonim ***** válasza:

Egyébként, ha a szüleid tudnak havi szinten 40 ezerrel támogatni, és szimpatikusabb Győr akkor Menj oda... Ha nem tudnak támogatni akkor ott a diák hitel, ami annyira nem jó...hogy azzal kezded a nagybetűs életet, hogy a kezdő fizetésből havi 25-öt törlesztesz ...

szerintem a Pannon is színvonalas...

2015. febr. 24. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!