Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » SZE (Győr) vagy PE (Veszprém)?

SZE (Győr) vagy PE (Veszprém)?

Figyelt kérdés
Üdv! A két egyetem között szeretnék dönteni. Gépészmérnök szakra mennék. Győr az Audi miatt vonz mert hallottam, hogy lehet menni gyakorlatra, és ha jó az ember fel is veszik egyetem után, külsősként pedig nem igazán lehet bejutni oda (ha nem voltam ott gyakorlaton vagy nincs ismerősöm.) Plusz, állítólag gyakorlatias az oktatás, és az audi is támogatja a sulit. Viszont Győr messze van nekem ezért kollégium vagy albérlet kellene, Veszprém pedig közel van nem kellene se albérlet se kollégium. Érdemes lenne-e csak az audi miatt az SZE-re menni vagy annyival nem jobb a PE-nél, hogy érdemes legyen kolit vagy albérletet fizetni? Melyikben színvonalasabb az oktatás, milyenek a tanárok, a közösség stb.? Előre is köszönöm!

2015. jan. 7. 00:24
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. jan. 7. 20:38
 12/28 anonim ***** válasza:
És akkor kedves hatos az se szívatás, ha pl vizsgázol megírod négyesre a tanár kihív az ötösért mondván hogy jófej, két kérdésből egyet nem tudsz és meghúz? Ez akkor szigorság vagy szívatás? Vagy amikor megcsinálsz egy zh-n 10 feladatból 7 et jóra, ami biztosan jó mert te korrepetáltál másik 10 társadat és akkor azt kapod a dolgozatodra hogy sorry nem éri el az elégséges szintjét (33%). Ez ráadásul egy olyan tárgy ahol egy egyes zh után instant buksz. Vagy amikor a tanár összeállít neked egy olyan zh-t aminek a felét a googlebe bírva se találod meg, mert nem is a témához kapcsolódik? Vagy amikor általános géptanon megkérdezik tőled az emberi agy feldolgozási sebességét általános géptanon. Vagy amikor a tanár az óra felét a temporális lebenyben található amygdaláról tartja, szintén általános géptanon? Vagy amikor vizsgán egyből meghúznak azért mert még csak most jössz először vizsgázni. Vagy amikor a tanár véletlen bevalja a hallgatónak hogy úgy javítja a dolgozatokat, hogy csak ránéz. Vagy amikor a tanárnak az a filozófiája hogy a kapott jegyeknek a gauss görbét kell produkálnia és ha 10 ből 6 megírja ötösre akkor lehúzza 3 masra őket. Akkor most ez is szigor vagy szívatás? Nem csak az számít szívatásnak ha reggel zhzol
2015. jan. 8. 00:30
 13/28 anonim ***** válasza:

@12

Na látom mégis sikerült olyanokat írni amik szívatások.Hát akkor azt hiszem ilyenek mindenhol vannak.

2015. jan. 8. 10:34
 14/28 anonim ***** válasza:

Jajj gyerekek :D

Rossz olvasni, azt, hogy buták vagytok, ne úgy könyveljétek el, hogy szívatás... Én, nem tudom, hogy mi igaz mindabból amit itt felsoroltatok mert bme-s vagyok, de hallottatok már olyanról, hogy rektor meg dékán?? Ilyen szívatásos esetekben náluk lehet panaszt tenni az adott oktató ellen névtelenül... ennyi.

2015. jan. 9. 19:20
 15/28 anonim válasza:
A "Veres" faktor :D
2015. jan. 9. 22:30
 16/28 anonim ***** válasza:

@14

Ha nem tudod hogy mi igaz meg mi nem-tehát tul. képpen nem tudsz semmit az adott intézményről-,akkor jobb ha meg sem szólalsz Te nagyon okos!Természetesen azok az oktatók,akik rendszeresen szívatnak be is vannak jelentve.Eredménnyel.De nem ők okozzák a probléma nagyobb részét,hanem azok,akik szívatgatnak,de nem úgy,hogy ezzel jelentősen gátolják a tanulmányi előremenetelt.És ha ez így van,akkor az a lőtéri döglött kutyát sem érdekli.(Csak Te kapsz tőle idegbajt,mivel ahogy korábban írtam 5 oktatóból 3 szemét)Ja és természetesen van egy olyan oldala is az egésznek,hogy visszanyalhat a fagyi.Mert mondjuk figyelmeztetik az oktatót,ezért ezután majd máshogy fog szívatni.Úgy,hogy abban ne lehessen semmi kivetnivalót találni.És itt jön be a képbe az,hogy lehet,hogy mindenkivel kitolsz,nem csak magaddal.De mi már csak ilyen buták vagyunk,hogy gondolunk a tetteink következményére is...

2015. jan. 10. 09:56
 17/28 anonim ***** válasza:

'szívatgatnak,de nem úgy,hogy ezzel jelentősen gátolják a tanulmányi előremenetelt.És ha ez így van,akkor az a lőtéri döglött kutyát sem érdekli.(Csak Te kapsz tőle idegbajt,mivel ahogy korábban írtam 5 oktatóból 3 szemét)'

Az alábbiak közül melyik tartozik ebbe a kategóriába??

'megírod négyesre a tanár kihív az ötösért mondván hogy jófej, két kérdésből egyet nem tudsz és meghúz'

'10 feladatból 7 et jóra, ami biztosan jó mert te korrepetáltál másik 10 társadat és akkor azt kapod a dolgozatodra hogy sorry nem éri el az elégséges szintjét (33%)'

Nálatok 33% az elégséges?? :DD

'Vagy amikor a tanár összeállít neked egy olyan zh-t aminek a felét a googlebe bírva se találod meg, mert nem is a témához kapcsolódik?'

A zh-k anyagát nem googleben hanem az előadások ppt-iben meg a tankönyvben meg a tanszéki mellékletben keressük. Ez alapszabály.

'általános géptanon megkérdezik tőled az emberi agy feldolgozási sebességét'

'tanár az óra felét a temporális lebenyben található amygdaláról tartja'

'Vagy amikor vizsgán egyből meghúznak azért mert még csak most jössz először vizsgázni.'

'bevalja a hallgatónak hogy úgy javítja a dolgozatokat, hogy csak ránéz'

'tanárnak az a filozófiája hogy a kapott jegyeknek a gauss görbét kell produkálnia és ha 10 ből 6 megírja ötösre akkor lehúzza 3 masra őket '

Na ezek közül a tételek közül melyik ellen nem lehet panaszt tenni áruld már el kedves utolsó?

Az alábbiak közül melyik tartozik ebbe a kategóriába??

'megírod négyesre a tanár kihív az ötösért mondván hogy jófej, két kérdésből egyet nem tudsz és meghúz'

'10 feladatból 7 et jóra, ami biztosan jó mert te korrepetáltál másik 10 társadat és akkor azt kapod a dolgozatodra hogy sorry nem éri el az elégséges szintjét (33%)'

Nálatok 33% az elégséges?? :DD

'Vagy amikor a tanár összeállít neked egy olyan zh-t aminek a felét a googlebe bírva se találod meg, mert nem is a témához kapcsolódik?'

A zh-k anyagát nem googleben hanem az előadások ppt-iben meg a tankönyvben meg a tanszéki mellékletben keressük. Ez alapszabály.

'általános géptanon megkérdezik tőled az emberi agy feldolgozási sebességét'

'tanár az óra felét a temporális lebenyben található amygdaláról tartja'

'Vagy amikor vizsgán egyből meghúznak azért mert még csak most jössz először vizsgázni.'

'bevalja a hallgatónak hogy úgy javítja a dolgozatokat, hogy csak ránéz'

'tanárnak az a filozófiája hogy a kapott jegyeknek a gauss görbét kell produkálnia és ha 10 ből 6 megírja ötösre akkor lehúzza 3 masra őket '

Na ezek közül a tételek közül melyik ellen nem lehet panaszt tenni áruld már el kedves @16os?

2015. jan. 10. 13:15
 18/28 anonim ***** válasza:
Aztán mi köze van az én hozzászólásomnak(16) a 12-eshez?Semmi!Fail már megint. (:
2015. jan. 10. 15:29
 19/28 anonim ***** válasza:
Dehogy nincs. Mégpedig az, hogy ugyanazon az állásponton vagytok, ha nem tűnt volna föl... :D
2015. jan. 10. 19:06
 20/28 anonim ***** válasza:
Ezt már nem magyarázod ki.Olyanokat idézgetsz,amiket nem én írtam.Majd megkérdezed: "Na ezek közül a tételek közül melyik ellen nem lehet panaszt tenni áruld már el kedves @16os?" <--- Én egy szóval nem mondtam,hogy lehet-e panaszt tenni ezek ellen vagy sem,mivel ezt én NEM IS TUDHATOM.Amik ellen NÁLUNK(tehát nem a 12-es válaszolónál) nem lehet panaszt tenni,azokról egy rohadt szót nem írtam. :D
2015. jan. 10. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!