Általános orvosira 2016 év elején lesz keresztféléves felvételi?
Most tavasszal emelt bioszozom, ősszel emelt kémiázom, és így szeretnék jelentkezni. Lehetséges? Ha nem, más ötlet?
Köszönöm.
többet kell tanulnod mint amit elvárnak főleg amit a múltban nem tanultál
ötösöm lesz kémiából
nagy biológia feladatgyűjtemény
11-12 feladatgyűjtemény
ötösöm lesz genetikából
és persze a számtalan próbaérettségi emelt szinten kiadvány
azért ajánlom ezeket, mert van hozzájuk részletes megoldás amivel gyorsan lehet haladni akár tanár nélkül is
szóval arra gondolok, hogy a villányi könyv az elméletre kérdez rá ilyen gyökér módon, úgy hogy előtte akadémikus stílusban megfogalmazza, amit úgy felfog az ember csak nem érti, túl hosszú és ilyen gyökér rávezetős kitöltetlen módszerrel akarja megértetni azt amit tudni kéne
a középiskolai anyag inkább arról szól, amit biztosan tudunk, miért kell találgatni, főleg érettségire készülve?
Köszönöm :) Néhány megvan már a felsorolásból. A szürke villányisra értem amit mondasz, ezért is onnan csak átolvasni szoktam, de mozaikosból tanulok.
Ha tanárhoz megyek, akkor kémia vagy biológia? Muszáj mindkettő? Inkább kémia kellene nem?
szerintem egyik se... kb mindent meg lehet tanulni egyedül is, max tanulásmódszertanban kellhet esetleg segítség, de kb itt hamarabb válaszolnak egy kérdésre minthogy magánórára kerüljél
alap matek remélem megy köb mértékegységek váltása hatványok nagyon kellenek a normálalakoknál
egyszerűbb egyébként mindent felírni ami eltér a standardtól SI hatványban mert azt kezeli a számológép azt hogy mili mega giga meg nem
Ehhez annyit fűznék hozzá,hogy az utolsóra ne hallgass.
A villányi könyvek jók , nem véletlen ajánlja a legtöbb kémia tanár azt, illetve keress tanárt biológiából,kémiából, mert egyedül nagyon nehéz megtanulni,viszont velük könnyebb és gyorsabb haladni.
Jah és csodakönyvek nincsenek, se csodamódszer,se csodatanárok, egy dologtól függ az egész : mennyit tanulsz rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!