Aki állattenyésztő /haltenyésztő szakot végez arra milyen jövő vár? Milyenek az elhelyezkedési lehetőségek?
Figyelt kérdés
Aki ehhez kapcsolódó szakon tanul vagy elvégezte vagy van vmi infója róla az legyen szives megosztani.kösz2010. febr. 5. 15:44
1/2 anonim válasza:
Haltenyésztő szak?:O Felvilágosítanál, h jól értelmezem-e, h ezen a szakon 3 évig halat tenyészteni tanulnak a hallgatók? (Bocs, ha hülyeséget kérdeztem, de nekem ez új és kíváncsi lennék)
2/2 A kérdező kommentje:
Szent István Egyetem állattenyésztő mérnöki szakon tógazdasági haltenyésztés mint szakirányra gondoltam mikor haltenyésztőt irtam.
2013. jan. 8. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!