Gazdálkodási és menedzsment alapszakkal jók az elhelyezkedési esélyek?
szerintem sajnos nem sok. az első két évben ugyanazt tanulják a többi gazdasági szakokkal együtt, a 3. év pedig nem kis túlzással lébecolás. sajnos ezt saját tapasztalatból mondom. én pénzügy és számvitelre járok, de a barátnőm menedzsmentes. míg én az utolsó évben tanultam a szakom legjavát pl. befektetési döntések, könyvelés stb. addig nekik ilyen óráik voltak, mint önismeret, kis HR. szóval csupa rizsa.
akik nálunk menedzsmentre járnak, azoknak közeli tervei között szerepel,hogy részt vegyenek a családi jól menő vállalkozásban, és az irányításban. akiknek viszont nincs ilyen vállalata, vagy nem is tervez, annak nem sok jövője lesz. elmegy a nyelvtudásával HR-esnek egy nagyobb céghez, és várja mikor lesz leépülés, vagy elmegy mondjuk pénzügyre, és ugyanannál a cégnél már elkezdhet a ranglétrán lépgetni.
komoly és nehéz döntés, de mindenképpen mérlegelj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!